søndag 2. januar 2011

Godt nytt år!

Sitter og tenker tilbake på 2010 på mange gode minner både med familie og venner. Det ble mange skiturer, sykkelturer og løpeturer gjennom året, mer enn det jeg hadde tenkt, men gleden over å være ute i naturen og kjenne at kroppen begynte å fungere igjen etter lite trening og sykdom var deilig. Plutselig våknet konkurranseinnstinktet også, og jeg var tilbake i langrennsporet, men denne gangen i turrenn.
Marianne Myklebust og jeg etter Steinfjellrunden 2010. Bildet er tatt av Rolf Bakken for Kondis


Nå i starten av 2011 er det gleden over å være frisk og i fysisk aktivitet ute i naturen som er den største drivkraften. Og sammen med Joakim og gode venner tror jeg det kan bli mange fine turer i 2011.
Siw Elin og jeg på Golsfjellet høsten 2009 rett før snøen kom. Min beste tur - og treningsvenninene. Ingen over og ingen ved siden.


Joakim på Grensetittet august 2010. Fighting face!
Noe av det morsomste som skjedde i 2010 var at Joakim bestemte seg for å satse på sykkel igjen. Dette kom etter ryggproblemer, hvor det eneste som hjalp mot smertene var å sette seg på sykkel og tråkke av gårde. Så folkens det er aldri for sent å starte å være i fysisk aktivitet, om det er på den ene eller andre måten. Det viktigste er at man har motivasjon til å starte opp, så vil framgang kunne fungere som motivasjon underveis, eller gode opplevelser med familie og gode turkamerater. Så folkens, bruk starten på året til å finne motivasjon slik at du kan nå noen av de mål du setter deg for 2011, men husk skippertak har begrenset holdbarhet. Målbevisst arbeid mot realtiske mål gir best avkastning på sikt. Godt nytt år, og lykke til med nyttårsforsettene (om du har noen).


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar