mandag 10. januar 2011

Trøst i hverdagen..

Telyskopp i tinn som jeg fikk i julegave
I dag har jeg hatt et mindre hyggelig besøk hos tannlegen, men slik kan det gå når man knekker en tann på julegodter! Så tanna måtte repareres og siden jeg ikke tåler vanlig lokalbedøvelse har jeg ventet en liten uke på at tannlegen skulle skaffe et alternativ. I dag var altså dagen der, og jeg må innrømme at jeg grudde meg mer enn middels! Og med god grunn siden denne bedøvelsen ikke virket godt nok, måtte jeg ha påfyll to ganger underveis, og ikke nok med det, men jeg må tilbake på fredag da han ikke kunne gjøre seg ferdig i dag pga. denne herkens bedøvelsen.

Uansett så fikk jeg et påskudd til en trøstepresang, og siden KID var i nærheten ble det nye puter på meg. I tillegg fikk jeg konstatert at tilsvarende gummimatte som jeg har kjøpt fra Lunehjem også var å få kjøpt hos KID til under halve prisen. Lærdommen ble- ikke sjekk prisen når du har kjøpt en ting som du er fornøyd med!

 I tillegg blir det en ikke planlagt slankekur noen dager- da det er så vondt og ømt i munnen at det er stort sett er supper og annet flytende som kan fortæres. Vet ikke helt om jeg skal se positivt på det eller ikke???


Julen er ryddet bort, og da er det tid for liten redekorering. Te brettet mitt har fått nye ting på plass, og står nå hele tiden tilgjengelig på bordet. Glassbegolder fra Bloomingville blir brukt som teboks, men man kan bruke små glass, etter syltetøy etc. hvor man fjerner etiketten, spraylakker glasset, og setter på en grov hyssing så har man en "ny" glassbeholder.  

I julen strikket jeg ferdig denne lekre Fanakoften på oppdrag. Driver nå med strømper til kofta, og de blir virkelig fine. Har allerede handlet inn garn til neste prosjekt!

2 kommentarer:

  1. ...og der fikk jeg NOK en påminnelse om de gummimattene!!!

    Nydelig fanakofte, hun er heldig hun som eier den der! :-)

    SvarSlett
  2. Nydelig kofte! Ganske grom hun som eier den også ;) Har ei slik ei på pinnene jeg også men den blir nok ikke ferdig på denne siden av nyttår:P Pinne 2,5 og lus er en tålmodighetsprøve!

    SvarSlett